Българският боксьор Тервел Пулеви надви американеца Дионардо Майнър с единодушно решение. Българинът изигра

...
Българският боксьор Тервел Пулеви надви американеца Дионардо Майнър с единодушно решение. Българинът изигра
Коментари Харесай

Тервел Пулев с победа в Калифорния

Българският боксьор Тервел Пулеви надделя американеца Дионардо Майнър с единодушно решение. Българинът изигра шест рунда на кръга в спортна зала " Хангар " в Коста Меса, Калифорния.
Прочетете още
Двама от тримата странични съдии не дадоха нито рунд за противника на медалиста от олимпийските игри в Лондон от 2012-а (59-54, 2х 60-53), написа Gong.bg.

Първи рунд:  Двамата започнаха мача внимателно, по-късно обаче Тервел съумя да притисне на два пъти американеца на въжетата и да вкара комбинации от удари. С гонга българинът съумя да вкара и още един десен прав, само че не чист удар в главата на Майнър.

Втори рунд:  Майнър стартира добре, само че Тервел отговори с отлична офанзива. Двамата даже си размениха по няколко чисти удара. Тервел съумя да вкара ляво кроше в последните секунди, а по-късно приключи рунда с добра композиция, откакто самият той получи удари, само че това не му се отрази.

Трети рунд:  Американецът стартира с композиция и бързи удари в тялото на Тервел Пулев. Майнър бе притснат в ъгъла от българина, който засипа с удари съперника си. След това Тервел съумя да вкара и десен прав, а Майнър даже падна за първи нокдаун. Успя да се изправи, само че Тервел незабавно му се нахвърли с нова порция удари. Все отново Дионардо Майнър оцеля.

Четвърти рунд:  Майнър още веднъж бе притиснат на въжетата, Тервел вкара композиция, завършваща с десен прав, след което се отдръпна обратно. Българинът остана по-активен, даже откакто получи удар на собствен ред. Американецът обаче изглеждаше разтърсен и непрекъснато навеждаше рисково главата си. Предупреждение от рефера обаче нямаше. Този път последният удар в рунда бе за Майнър.

Пети рунд:  Дионардо Майнър стартира интензивно рунда, само че по-късно умората си сподели думата и Тервел натисна. Той съумя да вкара няколко комбинации, в това число в последните секунди. Американецът се разклати още веднъж, само че по този начин и не падна. За българина сериозен проблем имаше с лявото му рамо, като по време на рунда се появи огромна издутина в тази област.

Шести рунд:  Тервел стартира с чудесна офанзива с прецизен десен и ляв прав в главата на Майнър. Минута преди края на мача българският боксьор съумя да вкара още няколко крошета, само че Майнър още веднъж остана на крайници. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР